Make IT Work – Werkgever

Unieke kans voor werkgevers op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd ICT personeel!

Make IT Work
Goed opgeleid ICT personeel is momenteel schaars. Daarom heeft de IT Management Group in samenwerking met CA-ICT het loopbaanoriëntatie en scholingstraject Make IT Work opgezet. Tijdens het loopbaanoriëntatie- en scholingstraject worden gemotiveerde kandidaten opgeleid en gecertificeerd voor een specifieke functie in de IT waaraan op dit moment grote behoefte bestaat.

Unieke kans
Bent u werkgever en heeft u op dit moment moeite met het vinden van geschikt personeel? Dan biedt het loopbaanoriëntatie- en scholingstraject Make IT Work u een unieke kans.

Op basis van uw wensen biedt ITMG u kandidaten aan die passen bij uw organisatie. Kandidaten worden door de ITMG opgeleid in actuele methoden en best practices in hun vakgebied. Er is gedurende het traject aandacht voor theorie en praktijk en daar waar mogelijk gaan kandidaten hands-on aan de slag.

Functiegerichte opleidingen
Voorbeelden van functies waarin de medewerkers worden opgeleid zijn:
– Java Developer
– IT Architect
– Informatiemanager
– Security specialist
– Servicemanager
– Agile / DevOps specialist
– Big Data specialist
– Projectleider
– Helpdeskmedewerker
– Testmanager

Gecertificeerd en socially skilled
Elk opleidingstraject wordt afgesloten met erkende certificeringen. Tijdens het traject worden kanididaten ook begeleid bij het opbouwen van de social skills door het trainen van de kandidaat in netwerk- en adviesvaardigheden en in effectief communiceren en presenteren.

Opleidingsprofielen
Er zijn tien opleidingsprofielen vastgesteld. Deze profielen worden continu aangescherpt op basis van de nieuwste inzichten in het betreffende vakgebied. In de meeste gevallen zal het opleidingsprofiel daarom goed aansluiten op uw behoeften als werkgever.

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van nieuwe medewerkers, dan kunt u daarover met ons in gesprek. Het is mogelijk om maatwerk toe te passen. Uw wensen worden dan meegenomen tijdens het opleidingstraject van de kandidaat.

Flexibele overgang
U wilt als werkgever natuurlijk zeker weten dat uw nieuwe medewerker goed past bij uw organisatie. ITMG Consultancy biedt u de mogelijkheid van een detavast-constructie. Gedurende een vooraf afgesproken termijn wordt de Make IT Work kandidaat bij uw bedrijf gedetacheerd voor een aantrekkelijk starterstarief. Na die vooraf afgesproken termijn beslist u of en – zoja – hoe u verder wilt gaan. Indien de samenwerking bevalt, dan kunt u zonder extra kosten de medewerker voor bepaalde tijd in dienst nemen. Uiteraard kunt u ook de detachering voorzetten of de samenwerking beëindigen.

Interessant tarief of salaris
Kandidaten die deelnemen aan het Make IT Work zijn enthousiast en sterk gemotiveerd. Ze zijn goed bekend met de laatste best practices op het betreffende vakgebied. In verhouding met onze andere consultants hebben ze nog minder werkervaring. Onze Make IT Work consultants kunnen we daarentegen aanbieden tegen een interessant salaris of uurtarief.

Kennismaking
Alle kandidaten die deelnemen aan Make IT Work zijn door ITMG met zorg geselecteerd. Uiteraard heeft u als werkgever ook úw specifieke criteria waarmee u de geschiktheid van een kandidaat vaststelt voor een functie binnen uw bedrijf. Het toetsen van de geschiktheid van een kandidaat, begint bij een introductie en kennismaking.

Lees de ervaring van Renaldo Baptista, Ton van Brienen, Frankleyn Fransz, Moniek Verwoert en Joost Lagerweij met het Make IT Work Traject

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met ITMG Consultancy of kijk meteen naar de beschikbare Make IT Work consultants.

Copyright © 2008 - 2018 ITMG Consultancy