Per direct beschikbaar: Moniek Verwoert-Mientjes

Ik ben 27 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Ik heb daar veel geleerd zoals: helpdesk, hypotheekadministratie, aftersales en verkopen van de bancaire produkten. Mijn passie ligt bij het oplossen van problemen in het betreffende product en ik ga door totdat ik de oorzaak/oplossing heb gevonden. Ik ben goed in het in kaart brengen van diverse zaken en zal daar een gerichte actie/oplossing op ondernemen. Tevens vind ik het belangrijk om de interne- en/of externe klant zo efficiënt mogelijk te helpen. Ik ben analytisch, probleemoplossend, doorzetter, flexibel en leergierig.

Ik ben op zoek naar een bedrijf waar ik als medewerker helpdesk/IT support aan het werk kan. Ik heb als medewerker bij de Fortis Bank meegeholpen aan het omzetten van de werkzaamheden naar schrijven op papier naar invoeren in de computer. Daarnaast heb ik deze werkzaamheden getest. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik met het uitvoeren van deze werkzaamheden in mijn element ben. Als aftersales medewerker was ik actief in het oplossen van de problemen met betrekking tot de hypotheken. Ik vond het heerlijk om deze problemen om te lossen. Daarnaast vond ik het heel belangrijk om deze problemen nog even te monitoren.

Door mijn passie bij dans en het oplossen van problemen komt mijn creativiteit en leergierigheid heel erg van pas. Bij beide passies is het nodig om creatief en leergierig te zijn. Daarnaast is het ook nodig om knopen door te hakken en nauwkeurig te werk te gaan.

Afgelopen maanden heb ik bij de IT Management Group een intensieve opleiding gevolgd waarbij ik ben getraind in de laatste best practices op IT gebied. Ik zou heel graag aan de slag gaan als helpdesk- of supportmedewerker.

Contact

Copyright © 2008 - 2018 ITMG Consultancy